Тетяна | 2018-02-05 19:19:07

Як вилікувати запалення аденоїдів

Доброго дня. Уже не знаю що робити і кого шукати. Чотири роки тому перехворіла бронхітом з важким аж жовто-зеленкуватим насморком, після чого лишилася температура 37-37,3.Зверталася до лікарів зі скаргами :температура, при закладеність правої ніздрі,сухість в носі та відчуття пашіння.Спочатку лічили гайморит, поки кров не пішла потім сказали що і не було,потом реніт,синусит, герпес,Ейштейн Бара,Ps. aeruginosa, вирвали гланди (бо може вони давали температуру).Згодом добавились болі в почці та в мочовому,по аналізам крові, гінікології та УЗІ почки все добре ні чого не має.В середу уже йду робити ендоскопію носа.Може ще щось підкажете? А також я знаю 4 людини з такими ж симптомами як у мене які лікуються хто 2,хто 3 роки в кого є температура а в кого і не має, всі скаржаться на ніс.Можливо це новий вид інфекції чи банально стафілокок,який чиститься почками та спускається по мочевій системі.Як тоді правильно його висіяти ,якщо він далеко на аденоїдах,і як вгадати який вид?

Ответы врачей 1

2515
Колпакова Марина Анатольевна
Колпакова Марина Анатольевна
отоларинголог детский, лор
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям

Добрый день! Субфебрильная температура может оставаться некоторое время после удаления миндалин ( когда была тонзиллэктомия?) И может свидетельстовать как о хроническом воспалительном процессе в организме По анализам крови нет ни каких изменений?  Если основная  жалоба на нос, сделайте эндоскопию.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.