Люда | 2018-02-11 23:34:47

Водянисті прищі

Добрий вечір! У сина 2 роки,перед Різдвом на тілі зьявились 3 прищика схожі на вітрянку,бо зразу лопались,була у лікаря,діагноз - афтозний стоматит ( 1 авта у роті і 2 в області спини),обробляла місцево і проойшло. Тиждень назад знов те саме,прищі 3 ,лопають і зразу ранки робляться,оброьляла 2 дня спирт розчином,ще більші стали,тепер мажу судокремом,робиться скоринка і гоється. Симптомів ніяких крім язика ,наче алергія і цих 3 прищів,які зьявляютбся через 4-5 днів. Як допомогти дитині? Протираю в ротику стоматидином і прищі судокремом мажу. Щиро Дякую Вам!

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, лікування призначається після огляду дитини лікарем. Вам потрібно звернутись на огляд до педіатра для призначення лікування. Одужуйте!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.