Наталія | 2018-02-16 13:43:45

приступи

Доброго дня! Така ситуація: моєму батьку часто стає погано (приступами): з початку запаморочення, оніміння рук, ніг, губ, потемніння в очах, підняття тиску, прискорення серцебиття та дихання поверхневе, далі майже не реагує ні на що, потім (вже в лікарні або швидка допомога) вводять препарати і настає полегшення. Місцеві лікарі не знають що це і діагноза немає. Тільки зсилаються на щитовидку (з однієї сторони є "очагові ураження") і направляють на область дообстежити щитовидку. Але в нас є сумніви, що щитовидка може давати такі приступи. Думаємо може це кисневе голодування мозку? Так як в нього, по словам лікарів "зажато" все у шийному відділі хребта. І в лікарів проскакував такий варіант. Підскажіть будь ласка, можливо потрібно пройти томографію головного мозку? Дякую!

Ответы врачей 1

1677
Водопьянов Владимир Анатольевич
Водопьянов Владимир Анатольевич
невролог, рефлексотерапевт, мануальный терапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Тюмень, Россия, Utair, врач-невролог, парамедик UNAMID
Здравствуйте, Томография делается в самую последнюю очередь, если не хотите ложных данных получить. Такие приступы нескольких вариантов "зажато в шейном отделе", психогенная причина. Щитовидная железа таких приступов не даст таких жалоб. Это распространённая ошибка. То что она страдать может - да. Но причина не в ней.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.