Людмила | 2018-02-21 20:46:15

Погіршення зору

Доброго вечора !! Розумію,що поставити діагноз онлайн не можливо ,та все ж дуже сподіваюся на Вашу допомогу ! Близорукість і синдром сухого ока маю давно ... і от нещодавно зрідка почали турбувати мерехтіння у вигляді спіралей ... сьогодні також ні з того ні з цього замерехтіло в очах !!! це продовжувалося не довго ,але коли начиталася,що це може бути симптомом проблем із сітківкою ,не лише у очах у серці з переляку замерехтіло..на даний час по життєвих обставинах не маю змоги відвідати офтальмолога ... Хоч порадою допоможіть будь ласка ! Дякую !!ПС : уже 14 років приймаю еутірокс ..

Ответы врачей 1

4765
Красуцкий Виктор Иосифович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул. Димитрова, 5 Б, Главный врач офтальмологической клиники 'Эксимер'
Телефон: (044) 238 68 00
Доброго дня! Рекомендуємо Вам звернутися на огляд до офтальмолога (ретинолога) та невропатолога (з проведенням УЗІ судин голови і шиї). Описані скарги справді можуть виникати як через дистрофічні зміни на сітківці (у тому числі макулярні розриви), так і судинні порушення у задньому полюсі ока.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.