Алина | 2018-02-22 17:05:26

Повторне лікування.

Результати КТ.В обох легенях на всьому протязі,поліморфні вогнища,схильні місцями до злиття,в S 2 в долі лівоі легені порожнина,розміром 0,84*0,60 см.Прохідність трахеобронхіального дерева збережена,стінки сегментальних бронхів нерівномірно потовщені.В середньостінні множинні,різноі величини ущільнені л/вузли з наявністю в них кальцинатів,в корені правоі легені дрібні кальцинати.Серце розташоване ортотопічно,звичайноі конфігураціі та розмірів.Великі судини та видимі частини падаортальних судин -без особливостей.Органи середньостіння розміщені серединно.Кістковий скелет без видимих деструктивних змін.Вільна рідина та повітря в плевральних порожнинах на час обстеженняне визначається. Висновок КТ: ознаки можуть відповідати дис.ТБ легень в ф.розпаду.Зараз розпочате повторне лікування. Що можете сказати на рахунок цього.Найбільше лякає слово фаза розпаду,чи можна вилікуватись,забувши про цю хворобу. Наперед д'якую.

Ответы врачей 1

677
Всеукраинская Горячая линия по вопросам ВИЧ/СПИД и туберкулеза
Всеукраинская Горячая линия по вопросам ВИЧ/СПИД и туберкулеза
фтизиатр, инфекционист, специалист по ВИЧ
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Телефон: 0-800-50-30-80

Доброго дня.
Фаза розпаду, найвірогідніше, свідчить про можливе виділення мікобактерій туберкульозу. Щодо лікування, то його ефективність залежить від дотримання режиму прийому препаратів (доз лікарськіх засобів, терміну лікування). 

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.