Надія | 2018-02-23 15:12:19

Кардіологічна

Мене турбують такі симптоми ,як посилене серцебиття,слабкість неприємні відчуття в голові,тілі,серці,при цьому страх що от от помру!!! Узд-пролапс мк-0,6см, екг - синусова тахікардія, зміщення st сегмента:AVR,AVL(+). Елевация:0.11/0.01(AVR), 0.11/0.04(AVL),ритм синусовий

Ответы врачей 1

293
Пророк Сергей Юрьевич
Пророк Сергей Юрьевич
кардиолог, кардиохирург
*
Адрес: г. Киев, ДУ "НПМЦДКК" МОЗ Украины
Телефон: 0638184015
Імовірна причина - панічні атаки. Слід виключити гіпертиреоз, гіперфункцію наднирників.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад