Богдан | 2018-03-02 16:38:31

Аритмія (холтер )

Доброго дня . Я чоловік 40 р . одноразово було підвищення тиску 160-90 і кардіограмма показала екстрасистоли було проведено лікування , інциденти неповторювались . ( В дитинстві - ревматизм , пролапс МК 1 ст. ) Тепер я мав можливість пройти обстеження . ЕХО серця в нормі , УЗД щитивидки вікова норма , холестерин норма , ан. крові норма , а заключення холтера звучить - Вентрикулярні результати: В загальній кількості було 719 (0,7%) вентрикулярних скорочень.Які включають в себе 717 (95,35%) одиночних ударів, 1 (0,13%) куплетів. Було 34 (4,73%) події бігемінії шлуночка. Зареєстровані часті поодинокі і парні шлуночкові екстрасистоли часто алоритмія типу бігемінії, поліморфні і політопні в т.ч. пізні прогностично несприятливі порушення ритму!!! 3 ступінь важкості за R.Myerburg. Суправентикулярні результати: В загальній кількості зафіксовано 18 (0,02%) суправентикулярних ударів. Які включають в себе 14 (87,5%) одиночних ударів, 2 (12,5%) куплетів. Зареєстровані поодинокі і парні суправентикулярні екстрасистоли пароксизм групової суправентик. ек. , що є недопустимим і прогностично несприятливим порушенням ритму. Районні спеціалісти заспокоюють - мол норма ... Попий Аспаркам , Магне B6 і все . Отже запитання до Вас - наскільки це серйозно , Ваші рекомендіції ???

Ответы врачей 1

287
Пророк Сергей Юрьевич
Пророк Сергей Юрьевич
кардиолог, кардиохирург
*
Адрес: г. Киев, ДУ "НПМЦДКК" МОЗ Украины
Телефон: 0638184015
Прогноз роблять на основі кількості і якості екстрасистол. Кількість мізерна. Якість сугубо суб'єктивний показник, лікар цілком може "перебдеть". Для за заспокоєння варто зробити велоергометрію.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад