Ірина | 2018-03-26 09:35:26

Наслідки після тривалого вживання алкоголю

Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи можна якось допомогти моєму тату? У нього вже близько 15 років залежність від алкоголю. Останні років 5 він пив до такого стану, що вже просто фізично не міг (відбирало ноги, влітку на руках з’являлися гнійні рани). А згодом з’явилася, як кажуть в народі "біла гарячка". Ми везли його в лікарню, відкапували і він знову починав пити. Останній раз, близько 2 місяців тому, все закінчилось реанімацією. На даний момент він лежачий не може їсти (все, що мама якось може засунути в рот, витікає назад), пропав голос (напевно від виснаження). Галюцинації час від часу повертаються. Він забуває як ковтати, випльовувати. Лікарі сказали приймати карбамацепін, сульпірід і снодійне (бо він по кілька днів не спить).

Ответы врачей 1

8618
Мидько Андрей Анатольевич
Мидько Андрей Анатольевич
нарколог, психиатр, психотерапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Одесса, Одесский областной центр психического здоровья
Телефон: 0677008277
Доброго. Скоріше за все "час психіатра" вже минув, настав "час невролога". Мова про неврологичні (!) симптомі, т.зв. псевдобульбарні, це прояви гострої алкогольної енцефалопатії. Потрібне насамперед лікування в невролога, психіатр - на "другому плані".
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.