Марта | 2018-03-30 12:43:12

Порушення менструального циклу

Доброго дня! Перші місячні мала в 16 років. Цикл був не регулярний, гінеколог призначив Фемостон і Дюфастон, приймала з перервами декілька років. Зара з мені 24 роки і у 2016 році мені призначали Алоез компаунд, спіринолактон, Л-тироксин, приймала близько півроку. Потім гінеколог сказала, що у мене дисплазія І степеню, призначила купу аналізів і ліки, я звернулася до іншого лікаря. Сказала, що є запалення, призначила ванночки, а потім призначила Циклодинон і Вірошпірон. Однак трапилося, що я замість 10 днів пропила 23 дні Вірошпірону, місячні були двічі на місяць і я припинила прийом Вірошпірону, Циклодинон продовжила до лютого. Збільшились лімфоузли, щитовидка в нормі, ендокринолог каже все в нормі, ЛОР каже теж все добре. Однак лімфоузли часом збільшуються. Щодо харчування, то зараз на посту, багато вживаю фруктів та овочів. Зараз в кінці березня затримка місячних, не вагітна, однак дуже хочу завагітніти. Лікар знову призначив Циклодинон мінімум на місяць і Вірошпірон не більше, ніж на 10 днів, однак, якщо розпочнуться місячні раніше, то припинити. Скажіть , яка могла бути шкода від передозування Вірошпірону? Чи можна зараз вагітніти під час прийому ліків? Можна рекомендації щодо правильного лікування? Дякую.

Ответы врачей 1

56
Соломенко Ольга Николаевна
Соломенко Ольга Николаевна
Адрес: МЦ «Into-Sana», Киев Днепровская Набережная 25.
Телефон: Узнать часы приема и записаться на прием можно по телефону: 044-393-00-00

Добрий день. Негативного ефекту після 23 днів прийому Верошпірону немає бути. Вагітніти під час прийому циклодинону можна, але під час прийому верошпірону не бажано. Для того щоб надати рекомендації з приводу лікування необхідно бачити обстеження, які ви проходили. Зверніться будь ласка на прийом з результатами попереднього обстеження.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.