Аня | 2018-04-16 18:14:40

Деперсоналізіція

Відчуття деперсоналізації мучить приблизно 3 роки , вже не можу з ним жити ,дуже не комфортно , почала боятись людей , і закриватись в собі, ні з ким не хочу розмовляти , і рідко виходжу на вулицю , постійно сварюсь з рідними , відчуття ніби схожу з розуму, в мене ще проблеми з серцем і я дуже нервова , на все відповідаю агресивно , відчуття деперсоналізації уточнювати не буду ,думаю ви й самі знаєте що це таке , але я так більше не можу , можливо від цього є якісь ліки , або антидепресанти ?буду рада , якщо ви мені допоможете , причиною може бути складне дитинство , наразі мені 15 років , і я не думаю , що це якось стосується підліткового віку , бо у всіх моїх однолітків відчуття адекватні ,і я хочу почути суто вашу думку щодо того що мені робити і як з цим боротись , і не хочу ніяких направлень до психотерапевта чи до психіатра , адже я якраз це пишу до того хто надіюсь мені допоможе

Ответы врачей 1

536
 Моргун Максим Владимирович
Моргун Максим Владимирович
психотерапевт, психиатр
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, бул. Леси Украинки, 34, оф. 401. а так же Г. Киев, ул. Днепровская Набережная, 26-Ж, Офисный центр, кабинет 34. Частная практика.
Телефон: 099-176-55-33 (Viber) 067-58-58-901 (WhatsApp)
Доброго дня. Як Вам допомогти по переписці? Так не робиться, і Ви маєте право на нормальну консультацію, тим більше, що страждання вже набридають. Рецепти також не виписують по інтернету, треба для цього пройти "огляд" лікаря. Хоча б сходіть до невропатолога. Але Ваш спеціаліст це психотерапевт.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.