Ольга | 2018-04-21 15:25:22

БЦЖ 8 лет температура

Підскажіть,що робити.Зробили вчора прививку БЦЖ,а сьогодні температура 38.Дитині 8 років,в 7 років то хворіли то не було вакцини,Манту негативна,дитина більше засмучені що не дозволяю їй на вулиці гуляти,а почуває себе добре ,тільки рум'янець видає температуру.Читаю що при ревакцинації немає бути температури і що думати не знаю.

Ответы врачей 1

677
Всеукраинская Горячая линия по вопросам ВИЧ/СПИД и туберкулеза
Всеукраинская Горячая линия по вопросам ВИЧ/СПИД и туберкулеза
фтизиатр, инфекционист, специалист по ВИЧ
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Телефон: 0-800-50-30-80

Доброго дня!
А чи проводили ви пробу Манту перед щепленням? Ревакцинацію проводять дітям  у віці 7 років, але тільки за умови негативної реакції проби Манту.
Інтервал між Манту і ревакцинацією не повинен перевищувати двох тижнів. Чи не було протипоказань для проведення вакцинації?
Якщо у семирічної-восьмирічної  дитини після ревакцинації спостерігається підвищення температури - слід негайно звернутися до педіатра/ дитячого фтизіатра для виявлення причини підвищення температури тіла у дитини.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.