ksuhadomalev | 2018-04-22 13:05:30

чи потрібна прививка від корі

Добрий день! Інна Володимирівна підкажіть будь ласка мені 42 роки в дитячій прививочні карті значиться прививка від корі в 1976 році і більше в розділі "корь" немає більше нічого. Я звісно не врач може вона не туда записана або якось по іншому позначається. Але в зв"язку з цією епідемією корі я зробила аналіз в лаборатоії "Сінево" і отримала такий результат Вірус кору, антитіла IgG 5.7AI (Індекс антитіл) ≤ 0.8 - негативний результат > 0.8 - < 1.1 - сумнівний результат ≥ 1.1 - позитивний результат Скажіть будь-ласка чи потрібно робити ревакцинацію чи як це правильно називається. І якщо потрібно то де можа зробити прививку. Дуже дякую за відповідь.

Ответы врачей 1

84
Андрусович Инна Владимировна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Место работы: г.Харьков, поликлиника №8. 2 эт. каб.№219.<br> Понедельник, вторник четверг с 09 до 14, среда с 13 до 19.

Доброго вечора! У Вас добрий захисний рівень антитіл, ревакцинацію у вашому випадку не слід робити. Пишаюся Вами і радію, що у нашій країні залишилися свідомі і відповідальні люди! Доброго здоров’я!

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.