Надя | 2018-05-08 17:32:48

Тремор рученят

Добрий день! Дуже хвилююсь за дитину. Записалась до невропатолога але черга через 2 тижня буде хотіла Вас запитать. Моєму сину 4 місяці, по узі мені ставили рожать 18, 21 в мене начались схватки, але мене не простимолювали і схватки перестали, а 27 давали таблетки, щоб викликати схватки. 28 я родила, пологова активність була зовсім мала, на пересмєнці лікарів було вирішино застосовувать вакуум. Лікар який приймав пологи вакуум ставив, а інший видавлював. Після пологів нас оглядав неонатолог сказав, що все добре. Коли я приїхала додому через деякий час замітила, що коли дитина плачить в нього тремтять ручки, мій педіатр сказала, що до 3 місяців це норма. Але ще він дуже боявся коли кашляне хтось, громко іграшкою задзвенить. Зараз я йому розказую то він не боїться. На даний момент дитина розвивається нормально, головку ми добре тримаємо, перевертаємося із спинки на живіт, любуємося своїми ніжками, стараємося вже сісти! Але тремтіння рук так і залишилось воно виникає коли він злиться, плаче, або коли щось в нього не получається. А ще я замітила в нього пітніють ніжки і рученята. Скажіть будь ласка чи дуже страшні ці симптоми?

Ответы врачей 1

328
Мирошников Александр Александрович
Мирошников Александр Александрович
эпилептолог, невролог детский
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Клиника "R+ Medical Network" УЛ. ВАСИЛИЯ КАСИЯНА, 2/1 (Голосеевский р-н) Время приема: вторник 16:00-20:00, суббота и воскресенье 9:00-13:00 УЛ. ЕВГЕНИЯ КОНОВАЛЬЦА, 34-А (Печерский р-н) Время приема: пятница 16:00-21:00
Телефон: https://www.facebook.com/pediatric.neuro/ Телефон 0 800 307 103
Доброго дня, якщо дитина не відстає у емоційному та фізичному розвитку, сам по собі тремор не є загрозливим симптомом. Однак враховуючи певні ускладнення пологів, вам бажано спостерагатися у невролога принаймні до року. З приводу пітливості, проконсультуйтеся з педіатром, чи достатньо дитина отримує вітаміну Д.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.