Антон | 2018-05-12 10:13:14

вагітність

ми з дівчиною займалися захищеним сексом потім я закінчів і через пару хвилин сходив в туалет по маленькому і через хвилин 30 ми знову рішили зайнятися сексом я одягнув презирватив і ми начали процес і під час сексу презирватив порвався але я не замітив но закінчив я не в неї яка вірогідність того що вона може завагітніти. Дуже прошу допомогти з цим питанням. Буду дуже вдячний

Ответы врачей 1

5480
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Общие вопросы, Главврач
*
Здравствуйте если вы не принимали гигиенический душ после первого ПА то вероятность беременности есть.