імуностимулятори при гіпотиреозі

Есть ответ
Доброго дня, шановний Володимире Івановичу! Мій діагноз: АІТ, гіпотиреоз, вузловий зоб 2 ст. Приймаю еутирокс, 75 мг. Вік - 50 років. Гінеколог для лікування рецидивуючого запалення цервікального каналу за результатами аналізів (цитомегаловірус) призначила імуностимулятори: лавомакс+віферон (свічки, 3 млн). Я звернулася за косультацією до ендокринолога (оскільки знаю, що імуностимулятори мені не рекомендовані). Але ендокринолог дозволила прийом цих ліків. Та я все одно вагаюся. Скажіть, будь ласка, чи дійсно припустиме застосування імуностимуляторів при моєму ендокринному захворюванні? Наперед дякую за відповідь!

Ответы врачей

Панькив Владимир Иванович

Панькив Владимир Иванович

Доброго дня! З позицій доказової медицини (тобто, очікування ефекту від лікування) використання зазначених імуностимуляторів не рекомендується.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад