Ірина | 2018-05-14 10:45:03

вагітність

Доброго дня. Допоможіть будь ласка розібратись, бо не знаю чи була вагітність чи можливо це моя уява??? Три місяці як народила дитину. Місячні відновились вже на другий місяць так як не годую груддю. Ознак вагітності як таких не було хіба в здуття живота і нудота.Статевий акт відбувся на 4 день після закінчення місячних. Приблизно на(9-10 день)після овуляції і 5 днів до місячних(вони почалися вчасно без затримки цикл 30 - 31 день) зробила тест з чутливістю 15 мМо показав одну смужку. Правда в той день я попарила ноги в гарячі воді вони й почалися через декілька годин, чи могло це вплинути...????Так як пишуть що гаряча вода може перервати вагітність. Можливо це міф і вигадки? Бо не знаю що думати. Місячні далі йдуть чітко по графіку. Дякую, Ваша відповідь мені дуже важлива.

Ответы врачей 1

13268
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Главврач, Общие вопросы
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Здравствуйте в вашем случае маловероятна беременность.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.