Ольга | 2018-05-15 23:38:15

КАрдиохирургия

Шановний лікарю,допоможіть з рекомендацією.Чи терміново потрібна операція?Коли родити дитину до неї чи після.Тільки вийшла заміж.Двохстулковий Ак з дистальним фіброзом стулок та значною аорт.регургітацією Помірний фіброз стулок МКз ознаками пмк до 4-5 мм.та незначною регургітац.початкова гіпертрофія м-ду ЛШ(ексцентричний тип)ділянок акінезії.Дискінезіі міокарду не виявлено,систолтчна функція ЛШ збережена..ПРиступи -давить під грудьми зліва, інколи доходить до обморочного стану.Пів години і все проходить.Спасибі за відповідь.

Ответы врачей 1

292
Пророк Сергей Юрьевич
Пророк Сергей Юрьевич
кардиолог, кардиохирург
*
Адрес: г. Киев, ДУ "НПМЦДКК" МОЗ Украины
Телефон: 0638184015
Операція показана однозначно. Час іде на місяці (якщо діагноз відповідає дісності). Дитину - після.Вам варто переробити УЗД серця в іншому закладі для підтвердження діагноза. Якщо діагноз підтвердиться то рекомендовано протезування біоклапаном або пластика власними тканинами.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад