Наталія | 2018-05-16 17:38:26

Зниження температури тіла

Доброго дня. Дівчинці 8 місяців. 3 дні була підвищена температура тіла до 39.2, червоне горло, слабке сечовипускання.Педіатр призначила хлорофіліпт-спрей, нурофен, та після підвищення температури до 39 - укол аналгін з димедролом.На четвертий день температура вночі знизилась до 34,5, з'явився дрібний висип. Викликали швидку, відігрівали грілками та теплими рушниками, після чого температура вже 3 дні не підвищується бульше ніж до 35.8, при відігріванні дитина вкривається холодним потом. Педіатр поставила діагноз - корєва краснуха, виписала супрастин. Щоночі температура в дитини паде до 35, і щоб не допустити її подальшого зниження приходиться постійно відігрівати. Як ефективно нормалізувати температуру тіла дитини? І що могло спричинити її різке зниження?

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, діагноза "корєвая краснуха" не існує. Є кір, і є краснуха - різні захворювання. Імовірно, у дитини є і інші скарги та симптоми захворювання, окрім значного зниження температури, про які ви не пишите. Дитину потрібно обстежити - огляд інфекціоніста, загальні аналізи сечі та крові та аналізи для діагностики кору (визначення специфічних антитіл в крові).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.