Остіальний клапан не спроможній

Есть ответ
По результатам допплерографія вен правої нижньої кінцівки лікар встановив не спроможність остіального клапану. Мені запропонували операцію: класичну (у мене безкоштовно по страховці) чи лазерну (операція безкоштовно по страховці, провідник (фібер) за плату). Запитання: Чи може бути обстеження помилковим? Чи можливо відновити функцію цього клапану? Які негативні наслідки/побічні ефекти операції можуть бути? Чи є зміст робити операцію і яку зараз (поки діє страховка) чи зачекати поки вени почнуть сильно набрякати і робити тоді? Чи можлива профілактика причини/наслідків неспромодності клапану? Яка саме і наскільки це ефективно? Готовий заплатити за консультацію для отримання розгорнутих відповідей на наведені запитання.

Ответы врачей

Родионов Алексей Сергеевич

Родионов Алексей Сергеевич

Доброго дня. Ультразвукове ангіосканування, якщо його виконував досвідчений лікар УЗД або судинний хірург, якщо Вам виконували це дослідження стоячи (ТІЛЬКИ У ВЕРТИКАЛЬНОМУ ПОЛОЖЕННІ ТІЛА) помилковим бути не може. Остіальний клапан не підлягає відновлення, це не клапан серця, навіть більше у його відновленні немає сенсу. Операція направлена на корекцію кровоплину, щоб уся кров від ноги рухалась вверх до серця по глибоких венах. Після операції найчастіше бувають синці, гематоми, які згодом розсмоктуються. Рідше втрата чутливості окремих зон шкіри, яка згодом відновлюється. Дуже рідко тромбоз глибоких вен (1 на 10000 випадків), як і після будь яких інших операцій. Тому важливо проводити активну тромбопрофілактику. Операцію якщо треба, то робити зараз. Не треба чекати поки з'явиться більше симптомів і вен. Тому що, головний сенс операції не косметичний, а в проведенні профілактики тромбоутворення в цих венах. Тромбофлебіт може виникнути завтра або через 5 років. Достовірно відомо, що чим більше запущенний варикоз тим більше шансів заробити тромбофлебіт і тоді операція буде виконуватись по швидкій допомозі. Профілактика ефективна в будь якій ситуації! Головна причина варикозу це спадковість, все інше це фактори які сприяють його розвитку (спосіб життя, зайва вага, спорт, вагітність, харчування і таке інше). На причину Ви не вплините, але якщо є спадковість, то це привід проводити профілактику до появи захворювання. Всі фактори сприяння хвороби можна прибрати або вплинути на них. Не раджу Вам економити кошти в плані методу операції, тим паче, що зараз файбер коштує дешевше стоматологічного протезування. На Заході вже повністю відмовились від класичних операцій. Операція з лазером виконується АМБУЛАТОРНО, БЕЗ РОЗРІЗІВ, ПІД МІСЦЕВОЮ АНЕСТЕЗІЄЮ. Це дозволяє Вам одразу покинути клініку і вже на наступний день, або через день приступити до роботи і повернутись до звичного життя. Якщо є запитання або потрібно більще інформації щодо захворювання і його лікування звертайтесь на консультацію за тел. номером 067-764-55-12. Буду радий Вам допомогти. Судинний хірург, флеболог Родіонов Олексій Сергійович ksh.kiev.ua/

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад