Ірина | 2018-05-18 17:05:42

Цікавлять інші сексуальні партнери

Доброго дня. Я - одружена. З чоловіком знаємося вже давно (більше 8 років). Він був моїм першим хлопцем, з яким я переспала, і єдиним. Довгий час мені цього було достатньо і здавалося, що "так правильно і так має бути". Та тепер я розумію, що багато в чому тоді мали вплив виховання, рідні і тд. І насправді, хотілося мені тоді не одного єдиного. Тоді керував страх "не завагітніти/що люди скажуть/як батьки реагуватимуть" і тд . Тепер довгий час була в такому вже майже депресивному стані. Багато читала, обдумувала. Не маю можливості особливо ходити до психологів. І зрозуміла, що мені цікаво, як це з іншими партнерами. Розлучення - не вихід. Мені з чоловіком добре, він мене любить і я його. Зраджувати йому не хочу, тому що знаю, що це буде кінець стосунків. Намагаюся йому доносити, чого саме мені не вистачає в наших стосунках взагалі, чого саме мені б хотілося в сексі. Він намагається прислуховуватися, та натомість мені часто дорікає, що колись я не хотіла сексу (знову ж таки, була боязнь завагітніти + як виявилося у мене були трохи порушені гормони, відповідно і лібідо притуплювалося) + він багато працює, втомлюється на роботі. І часто ввечері має бажання лише до комп*ютера і ігор. У нас тепер трохи різні погляди на стосунки. Я не проти вільних стосунків, він категорично проти. Часто каже, що я дуже змінилася, і що він не з тою людиною одружувався. Трохи жартома, але я бачу, що він починає лякатися того. Уявлення не маю, що далі робити. Щоразу ця цікавість стає більшою. І страх втратити все, що маю, - теж не стає меншим) Всі кажуть (ну, як завжди, збоку краще видно)) : "Ну, що тобі ще треба? У вас обох нормальна робота, жити маєте де, він тебе любить, що ще треба?" А для мене це як якась безвихідь. Завчасно вдячна за пораду-відповідь.

Ответы врачей 1

353
Шульц Олег Евгеньевич
Шульц Олег Евгеньевич
нарколог, психотерапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Мариуполь, Украина, Медицинский центр "Адастра"
Телефон: +38-0629-409-403; 050-966-36-85; 098-361-27-40; [email protected], https://www.olegshults.com
Вітаю! Так виглядає "з боку", що ви почали нудитися в вашому шлюбі. На щастя, це не завжди пов'язано з браком і відносинами. Буває, що просто не вистачає приємних вражень у вашому житті. Просто ми часто всі свої тривоги і невдоволення проектуємо на тих, хто під рукою. Як вихід, щоб не посилювати цей внутрішній конфлікт між бажаннями і заборонами, спробуйте подивитися на своє життя "ширше", задавшись питанням "Як я можу зробити своє життя цікавим і непередбачуваним?" Загалом, пошукайте якийсь безпечний для вас і вашої родини драйв.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.