Катерина | 2018-06-11 20:47:58

семейние проблеми в сексе

Доброго дня! Допоможіть порадою... ми з чоловіком живемо 5 років разом. З самого початку в інтимному плані були нюанси. Знала, що чоловік захоплюється порно і мастурбацією.Акт не завжди завершувався результатом, а для ерекції потрібно було потрудитись. Але мене ценіколи не засмучувало різне буває. Два роки назад народився синочок. Протягом вагідності інтимне життя було відсутне!Потім протягом року десь пару разів за рік і тільки з моєї ініціативи. Тепер ситуаціявже взагалі не виносіма ..... інтим раз в пів року і тільки після скандалу. Чоловік кожного дня дивиться, скачує, зберігає порно .Одним словом повністю викреслив мене з інтимного життя. Одні відмазки, що почекай, так проще, цікавіше, заманює.... дійшло до обману.Каже, що не дивиться заради мене , але продовдує . Ще додались проблеми того , що в звязку з постійними нервами я почала сильно втрачати вагу. Чоловіку це не подобається. Каже що я не сексуальна, ніби хвора і його не тягне до мене , немає ніякого бажання. А я нічого не можу з собою вдіяти... важко на душі чоловік проміняв мене на порно актрис і навіть не збирається нічого змінювати.(каже, що йогоі так все влаштовує) Допоможіть порадою дуже сильно люблю свого чоловіка , а все розрушилось, я відчуваю, що для нього просто не існую як жінка.

Ответы врачей 2

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Сексуальна дисгармонія сімейної пари лікується у сексопатолога, медичного психолога - потрібно лікарю поговорити з обома.
1543
Фоминов Олег Эдуардович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: МЦ "Юниклиника": 2012 - настоящее время
Телефон: +7 910 932 62 05
Екатерина, лучший совет - вдвоём посетить специалиста: врача-сексолога! Очень важны мысли мужа по поводу Вашей проблемы, их нужно обязательно услышать, т.к., в его мнении и отношении к Вам, как раз и кроется большая часть причины этой ситуации! Один из вариантов причины: отношение мужа к Вам, как к матери его ребёнка, а секс с матерью - это инцест, т.е.. подсознательный запрет!? Но, возможны и другие факторы, управляющие его поведением в ваших отношениях. Проблема решаема! Обращайтесь к профессионалу!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.