Олександр | 2018-06-14 08:47:09

Плоскостопість

Чи вважається плоскостопість 3 ступеня з ознаками деформуючого артрозу значним порушенням функції?

Ответы врачей 2

1853
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64
Не вважається, але може бути. Порушення функції при цьому діагнозі може бутим, а може й не бути. Маэ значення клінічний огляд.
5492
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Общие вопросы, Главврач
*
Здравствуйте ваш вопрос отправлен врачу и находится на обработке, ожидайте пожалуйста ответ и не дублируйте вопрос несколько раз. Спасибо за понимание, с уважением Лікар. Інфо