Тетяна | 2018-06-16 07:51:08

алкоголь

Добрий день в мене осьтаке питання ми живем у власному будинку , на подвірї є ще один маленький будиночок в ньому живе мамин брат і він тут прописаний , діло в тому що він анкоголік , раніше лікувався три рази від білої гарячки , зарас дуже сильно п'є , може пити місяць два без перестанку , він на групі інвалід 3 групи, коли п'яний неадекватно бігає по пдвір'ю , сам до себе говорить, обзиває нас матюкає , погрожує вбити, біжить бити, гупає дуже сильно в двері вікна , ломить ворота сарай. Поліція приїздила неодноразово на наступний день коли він тверезий або з поліцією гарно говорить і каже що такого нема і небуло що ми брешемо , щоми дурні . Як дальше з ним жити підкажіть що робити, допоможіть. Сам він також лікуватися відмовляється. П'є до того часу поки є гроші, а він нагрупі і цього йому вистачає на 2-3 тижні......

Ответы врачей 1

536
 Моргун Максим Владимирович
Моргун Максим Владимирович
психотерапевт, психиатр
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, бул. Леси Украинки, 34, оф. 401. а так же Г. Киев, ул. Днепровская Набережная, 26-Ж, Офисный центр, кабинет 34. Частная практика.
Телефон: 099-176-55-33 (Viber) 067-58-58-901 (WhatsApp)
Доброго дня. По-перше, є заклади для лікування алкоголізму державні і приватні. З цього приводу Ви можете підійти до нарколога за Вашим місцем проживання і він підкаже, куди і яким чином госпіталізувати Вашого брата. З приватних закладів можу рекомендувати центри реабілітації хімічно залежних "Медлюкс Рехаб", "Хочу Жить", - їх бригада може приїхати і забрати Вашого брата з будь-якого міста на лікування. Вони володіють ефективними методиками. По-друге, поліцію треба викликати відразу при перших проявах агресії брата. Чому вони приїжджають наступного дня? Зніміть брата на відеокамеру, напишіть заяву... Він реально небезпечний! Не треба з ним гратися і на щось сподіватися. Відмова від лікування - типова поведінка залежного. Час працює проти Вашого брата і проти Вас. Приватні центри гарно пораються навіть у випадках, коли людина відмовляється. По-третє, існує державне "примусове лікування від алкоголізму", - подробиці можете дізнатись у нарколога і дільничого поліцейського: як воно оформляється, що для цього треба. Не зволікайте.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.