Анастасія | 2018-06-21 02:32:25

Груди

Здрастуйте. В мене проблема з якою незнаю до кого правильніше звернутися. Можливо ви зможете підказати, у мене буквально за 4 місяці груди з однакового розміру змінилися так, що одна стала 4-го, а інша зменшилася до 1-го. Була на прийомі у онколога, патологій не виявлено, мамолог також обстежував і нічого не виявлено. Здавала кров на гормони - усе в нормі. Гінеколог оглянула живіт, спину і зробила узд тазу і також нічого. Після усіх обстежень нічого не виявлено і ніхто не може сказати причину такої зміни в організмі. При цьому грудь та що збільшена часом сильно пече та стає гарячою. Також збоку є невелика гуля, яку при огляді назвали доброякісною кістою, яка сама по собі розсмокчеться. Мені приносить великий дискомфорт така різниця грудей при тому, що зараз літо і взагалі. Також насторожує що ніякого лікування не призначено. А якщо вона й надалі ростиме? До кого мені звернутися з даною проблемою? Мені 21 рік, не народжувала, є проблеми в менструальному циклі (або велика затримка, або навпаки) Допоможіть будь-ласка, хоча б порадою. Дякую!

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
В даному випадку пояснити причину і допомогти у вирішенні проблеми може тільки лікар-мамолог (спеціаліст з молочних залоз). Причому з походом до неї, у будь-якому випадку, краще не затягувати. Боятися не варто, швидше за все, він призначить УЗД молочних залоз і консультацію лікаря-ендокринолога, який перевірить наявність і правильне вироблення гормонів у вашому організмі.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.