Марія | 2018-06-25 17:33:54

туберкульоз

Доброго дня, нещодавно придбали квартиру, пару днів тому виявилося що там пів року тому помер чоловік з відкритою формою туберкульозу. Санстація здійснила обробку квартири, він перебува на обліку. Підкажіть, скільки разів потрібно дезинфікувати дане житло, збиваючи ціни до цегли чи все таки краще позбутися цього житла. дякую. Сильно переживаю, бо маю 2 дітей.

Ответы врачей 1

677
Всеукраинская Горячая линия по вопросам ВИЧ/СПИД и туберкулеза
Всеукраинская Горячая линия по вопросам ВИЧ/СПИД и туберкулеза
фтизиатр, инфекционист, специалист по ВИЧ
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Телефон: 0-800-50-30-80
Доброго дня! Проведених санстанцією заходів з профілактики розповсюдження туберкульозної інфекції - достатньо, а житло - придатне до помешкання. Але слід враховувати той факт, що туберкульоз розвивається за умови поєднання двох факторів: потрапляння в організм людини збудника туберкульозу та зниження захисних сил організму. Зміцненню захисних сил організму сприяють позитивні емоції, достатній відпочинок, заняття спортом і фізкультурою (з помірним навантаженням), загартовування, збалансоване здорове харчування.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.