Ольга | 2018-06-27 16:56:47

Кровотечение у девочки

Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, у дочери 11лет вторая менструация очень обильная(около 10 прокладок за день). Первая была 7 дней. Вторая началась на 26 день.Длительность 7 дней. Наш доктор прописала нам кальций Д-3 никомед, викасол, этамзилат и экстракт водного перца.Все анализы нормальные. Назначили рейтоил 3 мес. и все.Доктор сказала что это поможет, но ведь это просто рыбий жир.Что нам делать, что-бы кровотечения не повторились?

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
З появою першої менструації у дівчаток починає формуватися менструальний цикл. До особливостей менструального циклу у підлітків відноситься його тривалість. Він може бути занадто коротким (близько 20-21 дня), або, навпаки, занадто довгим (45 днів). Самі менструації тривають, як правило, від трьох до семи днів, але ймовірні й більш довгі місячні. Це пов'язано з тим, що ендокринна система ще знаходиться в розвитку, а кількість прогестерону не завжди настільки високо, щоб викликати відторгнення слизової оболонки матки (децидуальної оболонки). Зазвичай такі менструальні кровотечіне тривають більше семи днів, але у випадку тривалих місячних необхідно звернутися до лікаря. Менструальний цикл у більшості дівчаток-підлітків встановлюється тільки через два роки після початку першої менструації . У нормі він повинен відповідати наступним параметрам: тривалість не менше 21 дня і не більше 35 днів; менструації повинні тривати від трьох до семи днів; менструальна крововтрата повинна бути не менше 50 мл і не більше 150 мл.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.