Елена | 2018-07-02 20:55:44

Гинекология

Добрый вечер ! Задержка месячных 6 дней , очень болит живот и поясница , узи беременность не показал . В чем может быть проблема ??

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Після 2-3 днів слід повторно зробити тест на встановлення ознак вагітності. При цьому доцільно зупинити свій вибір на продукції інших марок, а також використовувати його відразу ж після пробудження. Якщо затримка місячних виділень викликана вагітністю, через 5 або 6 днів, тест дасть позитивний результат. Провести аналіз крові на вміст у ній хронічного гонадотропіну. Процедура здійснюється лише в лабораторії медичної установи. Дослідження дозволяє встановити причини затримки ще до появи ознак останньої. Якщо всі описані вище процедури не підтвердили факту зачаття, необхідно звернутися до гінеколога для поглибленого обстеження репродуктивної системи жінки з метою встановлення ознак можливого протікання патологічних процесів в організмі.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.