олена | 2018-07-07 00:20:44

виділення

Доброї ночі. Підскажіть будь ласка, не знаю що мені робити. Вагітність 17 тижнів, вже 5 день біль внизу живота такий як перед місячними і виділення блідо рожевого кольору. Зверталася до лікаря, на УЗД все добре, кажуть що може якесь запалення, взяли мазок на аналізи. приймаю такі ліки: утрожестан, декрістол, біолентра і свічки гексикон, вібуркол. Зараз виділення збільшилися і стали трішки темніші. Чи є якась загроза?

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Виділення, які пов’язані з виробленням естрогену, вважаються нормальними. Якщо на 17 тижні вагітності виділення прозорі, без різкого запаху, іноді можливий білуватий колір, то побоюватися не варто. Щоб не було дискомфорту, гінекологи радять користуватися гігієнічними прокладками. Ні в якому разі не можна вибирати тампони, так як занадто високий ризик занести інфекцію. З’явилися в 17 тижнів вагітності виділення, швидше за все, будуть супроводжувати до самих пологів. Якщо ж є хоч найменші сумніви в походженні виділень, то необхідно відразу ж звернутися до лікаря, який веде вагітність, щоб він дав направлення на аналізи.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.