Мария | 2018-07-09 14:33:36

Криодеструкция эрозии

Здравствуйте! Около 25 дней назад сделала криодеструкцию эрозии. Месячные уже прошли , сейчас третий день приема свечей Ревитакса. Появилась возможность поехать на карьер и теперь интересует вопрос, можно ли уже купаться в водоемах?

Ответы врачей 1

2326
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог
*
Не можна піднімати предмети, з вагою понад 5 кг та заборонені фізичні навантаження протягом 1 місяця, щоб не спричинити появи кровотечі та швидкого відторгнення відмерлої тканини – це перешкоджатиме загоєнню і процедуру заморожування інколи доводиться робити повторно. Не можна жити статевим життям протягом одного місяця, а то й довше. Лікар огляне стан шийки матки через місяць після кріо і скаже, чи вже не заборонені інтимні стосунки. Не можна приймати ванни, відвідувати басейни, сауни, плавати в морі, озерах чи річках, щоб не занести інфекцію. Не можна користуватися тампонами, спринцюватися чи само лікуватися народними методами.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад