Анна | 2018-07-10 12:05:05

КОМ В ГОРЛІ (

Доброго дня! Скажіть, будь-ласка, чи можливо при таких змінах шийного віддділу хребта бути такі наслідки: КОМ В ГОРЛІ, погано ковтати, нече німіє одна частина лиця і із тієі сторони в роті, вухо заклає теж((((дуже велика втома і сонливість в очах наче постійні блискавки( Заздалегідь дякую!!! З нетерпінням чекаю відповідь! Згладжений фізіологічний шийний лордоз. Тіла хребців мають звичайні розміри і конфігурацію. С4-С6 з формуванням дрібних спондилофітів, переважно по переднього-боковим поверхням.Структура тіл хребців не змінена.MP-сигнал- без особливостей. Замикаючі пластинки тіл хребців склерозовані, нерівні. Дещо, нерівномірно знижена висота та змінений MP-сигнал поодинокий міжхребетних дисків (переважно гетерогенний на T1WI i T2WI), внаслідок дегенеративно-дистрофічних змін. На рівні С3-C4 – задня парамедіальна зліва протрузія міжхребцевого диска глибиною до 0,19 см., шириною у основи 0,4 см. На рівні С4-С5-задня меліальна, з актентом вліво протрузія міжхребцевого диска глибиною до 0,17 см., шириною у основи 0,35 см. На рівні С5-С6- задня підковоподібна. З акцентом вліво протрузія міжхребцевого диска глубиною до 0,21 см. На рівні С6-С7- задня медіана, з акцентом вправо протрузія міжхребцевого диска глибиною до 0,21см., шириною у основи 0,48 см. Зміни МР-сугналу спинного мозгу не виявлено, структура спинного мозгу не змінена. Сагітальни й розмір спинномозгового на рівні С4 хребця- 1,3 см. Пре-і паравертебральні тканини без особливостей. Заключенння: МРТ-ознаки початкових дегенеративно-дистрофічних змін шийного відділу хребта. Протрузії міжхребцевих дисків вищевказаної локалізації.

Ответы врачей 1

1677
Водопьянов Владимир Анатольевич
Водопьянов Владимир Анатольевич
невролог, рефлексотерапевт, мануальный терапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Тюмень, Россия, Utair, врач-невролог, парамедик UNAMID
Здравствуйте. Частично могут быть.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.