Алёна | 2018-07-10 18:26:27

НПА

07.08 был НПА ,08.08 приняла таблетку Эскапел , сегодня 10.08 - день овуляции , никаких побочных эффектов после Эскапела нет, тянет низ живота , пишут , что признак беременности . Как можно узнать подействовал ли Эскапел до месячных ???

Ответы врачей 1

2326
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог
*
«Термінова» контрацепція призначена для екстрених випадків. Вона ні в якому разі не замінює регулярну контрацепцію. Препарати термінової контрацепції не в усіх випадках запобігають зачаттю. Імовірність запліднення велика у випадках, коли час статевого акту точно невідомий і коли з моменту незахищеного контрацепцією статевого акту пройшло більше 72 годин на період одного менструального циклу. У таких випадках прийом таблетки Ескапел після другого статевого акту не принесе бажаного результату. При затримці менструації довше ніж на 5 днів, а також у разі, коли менструація наступила вчасно, але протікає незвично або має місце підозра на вагітність з яких-небудь інших причин, слід провести гінекологічне обстеження для виключення наявності вагітності.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад