Ольга | 2018-07-10 22:20:40

Висип у дитини на бочку

Добрий день! У сина 5 років вже 3 тижні такий висип на бочку http://ipic.su/img/img7/fs/IMG2128.1531146188.jpg Невропатолог сказала, що це не герпес зостер, дерматолог - банальний дерматит, виписав Лорінден С, мажу 5 день особливого результату не бачу. Задала на цьому форумі питання дерматологу, той сказав що це герпес зостер і лоринден С протипоказаний і направив до невролога, Запитала у невролога сказав, що мені до інфекціоніста. По фото це Ваш профіль і що з сином? Висип його не турбує не болить і не чешеться. Дякую!

Ответы врачей 1

1934
Сухов Юрий Александрович
Сухов Юрий Александрович
гепатолог, инфекционист, вирусолог
*
Доброї ночі. Питання стосовно герпес зостер можна вирішити, зробив дослідження на вірус вітряної віспи. Лорінден дійсно не показано використовувати при герпес зостер або вітряної віспі. З урахуванням 3 тижнів хвороби, Вам треба особисто планово звернутися до дитячих дерматолога та інфекціоніста. Я не маю права ставити діагнози в форматі нашого сайту.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад