Мама | 2018-07-24 20:15:12

високий рівень інсуліну у дитини

Добрий вечір Лілія Федорівна! Здали аналізи і була глюкоза 5,04 Інсулін 40,7 розрахунок індексу НОМА 9,11 почали пити Сіофор 1000 3 рази в день і є лишня вага. Вага почала зменшуватись а таблетки пили пів року зробили повторні аналізи глюкоза 5,02 Інсулін 50,2 розрахунок індексу НОМА 10,2 Що робити?? Наперед вдячна.

Ответы врачей 1

253
Таран Лилия Федоровна
Таран Лилия Федоровна
эндокринолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, МЦ 'Универсальная клиника 'Обериг''
Телефон: [email protected]
Добрий день! Враховуючи, що у Вас на момент початку прийому Сіофору були відсутні порушення вуглеводного обміну, доцільно після піврічного прийому препарату, все-таки його відмінити. Справа в тому, що індекс НОМА -розрахунковий показник. Повторіть показник через 1 міс після відміни. Також здайте аналіз крові на глікозильований гемоглобін, що відображує середній рівень глюкози за останні 3 мсі., 25-ОН вітамін Д та кальцій іонізований. Вітамін Д впливає на чутливість до інсуліну. Зверніться до ендокринолога.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.