Сергей | 2018-08-08 11:44:48

Перелом ключиці

Добрий день. У дитини 5 років зламана ключиця. Накладена восьми образна пов’язка. Через 7 днів ключиця знаходиться не в стик, а в накладку одна на одну. Чи можливе в такому разі нормально зростися ключиця та чи не буде неприємних наслідків внаслідок такого зростання (нерівні плечі, неправильне функціонування плеча, викривлення осанки)?

Ответы врачей 1

2542
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України», відділення спортивної та балетної травми, лікар ортопед-травматолог, Медичний центр 'Добробут'
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64
Часто деформація може скорегуватись в процесі росту частково або повністю, але все залежить від ступеня зміщення. У будь-якому разі остаточне слово за ДИТЯЧИМ ортопедом (я не дитячий, тому не є остаточним спеціалістом у цьому питанні), який бачив дитину та знімки. Щоб вам не радили в інтернеті, лише очна консультація дитячого ортопеда може мати достатню для вибору способу лікування вагу!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.