Іван | 2018-08-13 15:01:42

висновок мрт

Доброго дня! В дружини був вивих колінного суглобу,лікували біля 3-х місяців думаючи що то «запальний процес». Після «вправлення» суглоба яке відбулося 2 міс. тому, проблема частково зникла,але нещодавно почав знову боліти суглоб. Зробили мрт є висновок . Чи могли б ви описати його більш зрозуміло для мене. Тому що там все описано визначеннями,що не зрозуміло для не фахівця медицини. Висновок МРТ : дисплазія блоку стегнової кістки,тип С за dejour. Слабка латерелізація наколінника. Застаріле пошкодження слабкого ступеню медіальної патело-феморальної зв’язки.

Ответы врачей 1

2542
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України», відділення спортивної та балетної травми, лікар ортопед-травматолог, Медичний центр 'Добробут'
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64
Висновок МРТ не є діагнозом. Не зовсім зрозумів - дружина місяць з вивихнутим надколінком ходила? Це вкрай боляче. Я такого ще небачив. Вивихнутий надколінок або сам вправляється, або хворого везуть на швидкій, бо йти він не може. Чи що їй вправили? Може, розірваний меніск вправили? Бо з вимвихом колінного суглоба вона точно не ходила, бо при ньому при відсутності термінової допомоги ампутація до 50-80%. Це ДУЖЕ важка і досить рідкісна травма, зазвичай в ДТП чи при інших високоенргетичних травмах. Тому Ви не зовсім точно висловились і мені важко зрозуміти, що у вашоїх дружини. З МРТ можна припустити стан пісдля вивиху надколнка на фоні недорозвинення (з дитинства) кісток колінного суглоба, які мали б не пустити цей надколінок у вивих. Але точно діагноз можна поставити лише після очного огляду та аналізу самих МРТ знімків. Телефонуйте 068-321-42-87, приходьте, вирішимо, що краще зараз робити.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.