Аліна | 2018-08-24 19:32:14

Суглоби у колінах

Доброго дня! У дідуся під час ходьби відчувається "поскрипування" у колінах. Про що це може свідчити та чиє лікування при такому стані? Які медичні препарати можна застосувати?

Ответы врачей 1

2542
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України», відділення спортивної та балетної травми, лікар ортопед-травматолог, Медичний центр 'Добробут'
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64
У дідусів зазвичай є артроз. Хоча само по собі поскрипування у більшості (не в усіх) випадків не є патологією, якщо не супроводжується болем. Так ,  ліки для цього є - щоб вирішити, що саме потрібно, треба звернутись до травматолога на огляд та рентгензнімки в навантаженні (СТОЯЧИ). Є ліки в таблетках, а іноді потрібні недешеві уколи в суглоб (їх робить лишще травматолог - самим робити не треба). Заочно призначати навіть вітамінки не можна, т..я нерідко можна лише нашкодити... Телефонуйте, приходьте з дідусем, визначим, чи треба щось призначати взагалі, і якщо треба, то що саме.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.