Вікторія | 2018-08-27 11:17:05

годування

Доброго дня . Дитині 4,5 міс . З народження ми на штучному вигодовуванні . Спочатку їли нутрілон ,нам він не підійшов ( коліки , запори , молочниця) потім перейшли на фрісовом 1 , все стало добре , з 4 місяців я почала догудовувати дитину ,їсть картоплю , кабачок , гарбуз , моркву , цибулю все добре . Три дня назад рішила перевести її на фрісолак 1 , вона ніби їсть її , але 20-30 грам на третій день почала не доїдати , після кожного годування зригує , зригує грам 20 точно , бо вся мокра і мушу передівати її. На третій день вечером вона спить і просинається і плаче , дали ріабал то заснула ( але так як вона у нас емоційна сильно ,нервова ) ми думаємо ще ,що то може на нервах плаче бо не може заснути . І не знаю як рішити підходить їй суміш чи ні.

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, судячи з того, що після переходу на нову суміш дитина плаче и погано почувається, ймовірно, що суміш дитині не підходить. Вам потрібно підібрати суміш, від якої не буде подібних скарг. Найчастіше причиною переносимості молочних сумішей є білок коровячого молока, який входить до складу основних сумішей всіх виробників.  В такому випадку рекомендується перехід на суміш з гідролізатом - розщепленим коровячим білком. Обсудіть цей варіант з вашим лікарем-педіатром або дитячим гастроентерологом.  Здоров'я вашій дитині!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.