Олена | 2018-08-29 11:10:39

Косоокість в дитини

Шановний Віктор Йосипович ! Дуже прошу Вашої поради як спеціаліста. Моєму внуку 1.10 місяців виявили : ВИСНОВОК СПЕЦІАЛІСТА ( встановлений діагноз) Збіжна співдружня альтернативна косоокість ОД Кут девіації до 10 градусів. Рекомендовано окуляри для постійного користування OD sph +1.0 OS sph +0.5 DPP : 48 мм , Оклюзія OS на дві години. Окуляри дитина не вдягає категорично, як бути . Які ще є можливі методи лікування.

Ответы врачей 1

4765
Красуцкий Виктор Иосифович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул. Димитрова, 5 Б, Главный врач офтальмологической клиники 'Эксимер'
Телефон: (044) 238 68 00
Доброго дня! По-перше, кут девіації до 10 градусів – це ще не косоокість, по друге – гіперметропія слабкого ступеню є нормою в даному віці, тому окуляри Вам не потрібні, а по-третє – оклюзія дітям до 4-х років не призначається. Рекомендуємо Вам спостерігатися у офтальмолога двічі на рік.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.