Наталія | 2018-09-04 11:37:36

Молочниця

Я вагітна на 14 тижні і у мене молочниця, користувалася пімафуцином то проходила але знову появилася як мені далі боротися з нею?

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня! При вагітності відбуваються гормональні зміни, зумовлені необхідністю виносити плід. Ні циклічності гормональних процесів, а основними стають гормони-гестагени. Саме вони створюють такі умови в піхві, що для грибків настає сприятлива пора. Вони починають розмножуватися і з’являється молочниця.Лікар, поставивши діагноз кандидозу піхви, обов’язково призначить відповідне лікування. Як правило, з огляду на наявність вагітності, лікарський препарат буде використовуватися тільки місцево. Оптимально, якщо буде проведе бакпосів виділень з піхви з визначенням чутливості збудника до певних антигрибкових препаратів. Однак на це потрібен час – близько тижня. А жінку біль та свербіж турбують зараз. Тому в більшості випадків спочатку призначаються прості протигрибкові свічки, які в будь-якому випадку полегшать стан жінки. Звичайно ж, з урахуванням безпеки для плода. Надалі можна скоригувати лікування за результатами бакпосіву.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.