Наталія | 2018-09-24 13:36:25

Нав'язливі думки

Доброго дня. Мені 32 роки, працюю бухгалтером. З самого дитинства я дуже вразлива по характеру. Вже давно мене почали мучити нав'язливі думки про смерть, нещасні трагічні випадки, які можуть зі мною статись і т.д. На цьому фоні виникла виразкова хвороба ДПК. Після лікування, трохи симптоми утихли. Але після того як помер тато, все поновилося ще з більшою силою. Постійно в голову лізуть думки про страшну невиліковну хворобу, страх за близьких і за себе, постійно уявляю цвинтар, хрести і т.п. Мені здається, що я скоро зійду з розуму віл цієї напруги. ЯІ намагаюсь ці думки ігнорувати і відганяти, але в мене нічого не виходить. Приймаю іноді гідазепам або феназепам, щоб хоч трохи полегшити емоційний стан. Лікарю порадьте будь-ласка якісь антидепресанти та можливо психотерапевтичні практики чи літературу.

Ответы врачей 1

353
Шульц Олег Евгеньевич
Шульц Олег Евгеньевич
нарколог, психотерапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Мариуполь, Украина, Медицинский центр "Адастра"
Телефон: +38-0629-409-403; 050-966-36-85; 098-361-27-40; [email protected], https://www.olegshults.com
Добрий день! Призначити антидепресанти через інтернет неможливо - вам доведеться звернутися до психіатра або психотерапевта особисто. Література для допомозі собі при надмірній тривозі про своє здоров'я є, в тому числі й на українскій, наприклад, "Якщо ви надмірно тривожитесь за здоров’я" Крістіни Кухман та Діани Сандерс. Вона невеличка, легко написана та доступна.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.