Віталій | 2018-10-05 10:24:37

Гідроцеле

Добрий день. В мене така проблема: 8.09 цього року мені зробили операцію на лівобічну пахову грижу. Після операції ліве яєчко збільшилось і таким залишилось по сьогоднішній день. 4.10 зробив УЗД калитки(контроль) і було виявлено: праве яєчко: структурне, з чітким контуром, розміром 24*30мм. Правий придаток:структурний, розміром 10*5мм. Ліве яєчко: структурне, дещо збільшене, з чітким контуром, розміром 29*43мм., без вагових ділянок. Лівий придаток: структурний, розміром 14*8 мм. В ньому візуалізуються дрібна кість діаметром 4 мм. В оболонках лівого яєчка відмічається помірна кількість рідини. Зліва в проекції пахової ділянки візуалізуються поодинокі л/в, діаметром 3-4 мм. Післяопераційний рубець однорідний. Заключення: Водянка лівого яєчка. Дрібна кіста лівого яєчка. Лівобічний паховий лімфаденіт. Пройшов огляд та консультацію в уролога. Було назначено прийом 10 днів антибіотика «лідаза-біофарма» та «Серрата». Після закінчення прийому ліків через три тижні прийти на повторний огляд. Мене цікавить чи дійсно ці антибіотики ефективні і яєчка набудуть свій звичайний стан. Дякую.

Ответы врачей 1

165
Бойко Святослав Игоревич
*
Адрес: г. Львов, Клиника "Уросвіт"
Препарати , які ви вказували , не є антибіотиками. Вони спрямовані на ліквідацію набряку і мають розсмоктуючу дію на післяопераційний рубці для покращення лімфовідтоку . Потрібно спостерігати за процесом відновлення і контролювати УЗД калитки

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад