Валентина | 2018-10-07 12:04:18

токсоплазма пцр

Доброго дня. Підкажіть ,будь ласка , аналіз на токсоплазму методом ПЛР покаже чи є токсоплазма зараз в організмі чи якщо організм стикався з нею раніше то теж буде позитивний?Дякую

Ответы врачей 2

2149
Сухов Юрий Александрович
Сухов Юрий Александрович
гепатолог, инфекционист, вирусолог
*
Доброго дня. "+" ПЛР звичайно буде, якщо токсоплазма розмножується в організмі, інфікованість треба дивитися серологічними методами.
604
Боброва Ирина Анатольевна
*
Телефон: 044-492-34-80
По токсоплазмозу більш інформативні Антитіла, а не ПЛР. 

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад