Ніна | 2018-10-08 11:46:57

Герпетична інфекція

Доброго дня. У мене вже давно є інфекція герпесу 2 типу, про що показували наявність антитіл та висипання в районі статевих органів. Під час вагітності було малесеньке висипання на великій губі за 2 тижні до пологів. Пологи були КР. Чи є ймовірність інфікування дитини, чи потрібно здавати аналізи дитини на антитіла до вірусу?

Ответы врачей 2

1909
Сухов Юрий Александрович
Сухов Юрий Александрович
гепатолог, инфекционист, вирусолог
*
Доброго дня. Є, але вона не велика, з урахуванням КР. Антитіла будуть зберігатися деякий час, залежно від способу годування. Потім потрібно буде проконтролювати.
535
Боброва Ирина Анатольевна
*
Телефон: 044-492-34-80
В таких випадках дійсно показаний кесарський розтин. 

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад