Валентина | 2018-10-08 13:51:04

Токсоплазмоз

Доброго дня. Підкажіть ,будь ласка , аналіз на токсоплазму методом ПЛР покаже чи є токсоплазма зараз в організмі чи якщо організм стикався з нею раніше то теж буде позитивний?Дякую Ви написали : По токсоплазмозу більш інформативні Антитіла, а не ПЛР. Річ у тім що антитіла здавали M негативний а G повишений майже в 10 разів. Був викидень рік тому, зараз плануємо вагітність. Інфекціоніст каже не лікувати, гінеколог призначає Роваміцин на 21день по 9млн в день. Підкажіть будь ласка як правильно...Буду дуже вдячна за відповідь

Ответы врачей 2

604
Боброва Ирина Анатольевна
*
Телефон: 044-492-34-80
Поки Не лікувати! Це, вірогідно, анамнестичні антитіла "пам яті" - вони створюють захисний імунітет, лікування не потребують і не підлягають (можуть досягати 250 Од.). Гінеколог не правий! Здайте терміново аналіз на авідні антитіла до токсоплазми - Антитіла до Токсоплазми IgG Aviditi.
2149
Сухов Юрий Александрович
Сухов Юрий Александрович
гепатолог, инфекционист, вирусолог
*
Доброго дня. Вказані показники не є достатніми для призначення лікування.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад