Віталій | 2018-10-10 22:53:03

Герпес

Доброго Вечора! Завжди мав 100% зір не так давно почали виникати двоїння в очах, виявили запалення в очному дні і після лікування направили до ревматолога.Після здачі багатьох аналізів виявили Герпес 1,2 типу по антитілах IgA, назначили лікування - Гевіран 800 (2 рази на день - 10 днів), симптоми пройшли одразу але після 3 тижнів повернулись.Перездав аналіз (Вірус простого герпесу (HSV) 1/2 типів, антитіла IgA ) титри підвищились з 3,96 до 4,23. Симптомів губного чи генітального Герпесу не було ніколи.Окрім появи прищів на голові - гнойовичків (як після простуди).Чи можливо що це 3 тип Varicella Zoster? (у дитинстві була Вітрянка). Так як це єдиний з 8 Герпесвірусів на який аналіз не проводився і є схожістю з 1,2 типу. Після першого симптому пройшло 3 місяці, наразі симптоми головні болі і двоїння в очах проходять після вживання Аскорбінки , якщо припиняю її прийом то симптоми повертається через 2-3 дня Також підвіщені Ліпопротеїди високої і низької щільності,Коефіцієнт атерогенності 4,25.Інші аналізи в нормі. Скажіть будь-ласка чи потрібно здати аналіз на 3 тип і яким методом це краще зробити ПЦР, чи кров IgA,IgG, IgM Також який аналіз крові потрібно пройти щоб впеснетись який саме тип Герпесу 1 чи 2 - IgG чи IgM і чи потрібно також знову здавати аналіз на IgA в подальшому. Для лікування краще збільшити дозу Гевірану (курс проходив 1 раз) чи змінити препарат на Валацикловир чи Фамцикловир. Наперед Дякую.

Ответы врачей 1

2104
Сухов Юрий Александрович
Сухов Юрий Александрович
гепатолог, инфекционист, вирусолог
*
Доброго дня. Багато питань від Вас та є багато питань до Вас. Є дослідження на HSV 1/2, є окремі дослідження на ці віруси. Викликає сумнів твердження "наразі симптоми головні болі і двоїння в очах проходять після вживання Аскорбінки , якщо припиняю її прийом то симптоми повертається через 2-3 дня", як би герпетичні інфекції можливо було б лікувати аскорбінкою, то було б набагато простіше... Герпес 3 типу - серологічна діагностика, ПЛР можлива тільки при реплікації герпетичного вірусу та розвитку віремії. Потрібні розгорнута імунограма, дослідження на сифіліс та багато інших. Зверніться по дистанційну або очну консультацію.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад