Максим | 2018-10-14 12:28:54

Аборт

Моя жена беременная на 6недели,и отказуется рожать,что вы посоветуете.

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Кожна вагітність – дарунок від Бога. Змінюється жінка, яка чекає на дитину. В її лоні створюється нове життя, нова людина з унікальними талантами та можливостями.Ви маєте донести це до своєї дружини ,вона має зрозуміти ,що Ви підтримуєте її і для Вас ця вагітність дуже бажанна .З точки зору психологів, вагітність - це криза, який можна порівняти, скажімо, з періодом статевого дозрівання, або, навпаки, клімаксу. І в цей час емоції жінки безпосередньо залежать від тих чи інших гормонів, які превалюють в її організмі, - саме гормони відповідають за такі емоції, як страх або радість, умиротворення, радість чи смуток. Оскільки гормональний фон постійно змінюється, психологи кажуть, що вагітні жінки - «емоційно нестійкі». Крім чисто фізіологічних причин, мають місце і психологічні: жінка поки тільки приміряє на себе нову роль матері. Всі цінності в її житті піддаються переоцінці, всі пріоритети розставляються інакше. Але це необхідний процес в ході цих не завжди гладких пошуків і переживань задовго до народження дитини народжується велике і всепоглинаюче материнське почуття любові до свого малюка. Не випадково, між іншим, існування в такому виключно жіночому стані, як вагітність, багато психологи називають справжнім «актом мужності»! Чоловікові варто взяти на себе частину обов`'зків по будинку, прислухатися до побажань дружини. Чоловікові абсолютно не важко винести відро зі сміттям, розвісити випрану білизну, помити посуд. Будь-яка допомога - це і є прояв турботи і любові, а на період вагітності краще забути, що в будинку раніше всі справи по господарству поділялися між подружжям.Головне - це довіра дружині, і необхідно запам`ятати, що не треба їй нічого радити зайвого. Огорожа жінки від негативної інформації та емоцій.Лише любов,піклування та турбота зроблять свою справу. Успіхів Вам.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.