КостЯ | 2018-10-15 14:16:36

Простатит

Доброго дня. Більше року тому мав проблеми з запаленням нирки і всієї сечостатевої системи. Було запалення простати, сечового і уретри. Лікувався в лікаря, проходило, потім поверталось... був пісок в нирці, що три місяці ситуація повторювалась... лікар щоразу призначав нове лікування.... потім було полекшання- пів року нічого не турбувало. В серпні цього року знову почались часті поз ви в туалет, різь після сечовипускання, відчуття не повністю спорожненого сечового міхура і після сексу часто було відчуття тиску в задньому проході. Пішов до лікаря- він поставив діагноз хронічний простатит і запалення сечового. Виписав левофлоксацин 28 днів і чай на травах плюс уролесан на 10 днів. Пив чаї, уролесан і продовжую приймати левофлоксацин. Симптоми пройшли - немає призвів в туалет, немає неприємних відчуттів після сечовипускання! Є лише відчуття тиску в задньому проході після статевого акту. Підкажіть будь ласка що робити, не можу звернутись до лікаря вживу, оскільки зараз знаходжусь за кордоном (в британіі, не зовсім легально, тому немаю змоги звернутись за мед допомогою в мед заклад). 27 років, одружений. Аналіз сечі який здавав в укр на прийомі показав: Питома вага 1020 Білок не виявл. Цукор не виявл. Кількість 100,0 Колір норма. Прозорість норма. Реакція сл. Лейкоцити 15-17 Еретроцити 0-2 Слиз помірно.

Ответы врачей 1

263
Бойко Святослав Игоревич
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Клиника "Уросвіт"
Чим у Британії ви можете лікуватися ? Є можливість передачі медикаментів з України ? Чи там можна без рецепта ? Пишіть
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.