Олена | 2018-11-08 15:19:22

Придатність на військову службу по зору

Добрий день! Підкажіть будь ласка чи можливе данне заключення основанієм для відсрочки хочаб на півроку або непридатності для проходження військової служби? Переферична вітреокоріоретинальна дистрофія сітківки обох очей, міопія правого ока, складний міопічний астигматизм лівого ока? Можу переслати на пошту копію висновку Дякую

Ответы врачей 3

4373
Красуцкий Виктор Иосифович
*
Телефон: (044) 238 68 00
Доброго дня! Без огляду сітківки не можна зробити висновки відносно придатності до службі (залежно від виду дистрофічних змін). Крім того, подібне заключення має право давати тільки офтальмолог медкомісії, а не офтальмологічні центри.
234
Дубровская Елена Александровна
*
Адрес: Клиника "Into-Sana"
Телефон: (044) 393-00-00
Добрий день. Можливо, якщо дистрофія підлягає обмеженню за допомогою офтальмологічного лазера ( периферична профілактична лазеркоагуляція сітківки). Але я не думаю що надовго.
405
Прохвачева Елена Станиславовна
*
Адрес: г. Киев, пр. Бажана, 12А, Клиника лазерной хирургии АИЛАЗ.
Телефон: 066-302-21-64
Доброго дня. Питання що до придатності до військової служби вирішується військово-медичною комісією.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад