Наталя | 2018-11-08 21:22:11

Тромбофлебіт і вагітність

Доброго дня. У мене варикотромбофлебіт гілки великоі підшкірноі вени правоі ноги. Діагноз поставили на 9 місяці вагітності. Зараз 38 тижднь вагітності. Останній тиждень почала нити права нога. Біль переходить і в поперек справа і навіть в руку. До цього діагнозу зрідка теж боліла нога. Колюсь клексаном по 0.4 . кожного дня. Ношу компресні чулки. ПротипокаПротидо природніх пологів сказали не має. Чи є це причиною сходити ще раз до лікаря?

Ответы врачей 2

10
 Нагалюк Юлия Владимировна
Нагалюк Юлия Владимировна
сосудистый хирург, флеболог
*
Адрес: Национальный военный клинический госпиталь «ГВКГ» МО Украины с 2016г. Клиника «Добробут» с 2017г.
Доброго дня! Носіння компресійного трикотажу ( у вашому випадку це чулки ІІ класу компресії (23-32 мм рт.ст.) підібрані за Вашими розмірами, якісного виробника дуже важливо. На разі має значення локалізація проксимальної частини тромбу, на основі чого буде грунтуватися лікувальна тактика. Для цього варто виконати УЗ-сканування магістральних вен правої нижньої кінцівки. Результати дослідження та додаткові запитання можете надіслати у вайбері 067-27-65-117. Будьте здорові!
111
Родионов Алексей Сергеевич
Родионов Алексей Сергеевич
флеболог, сердечно-сосудистый хирург, сосудистый хирург
*
Адрес: г. Киев, Украина, Главный военный клинический госпиталь МО Украины
Телефон: 067-764-55-12
Доброго дня! У Вас 2 різні проблеми. Одна проблема хребта в шийному та попереково-крижовому відділі, можливо грижі, чи протрузії дисків (треба консультація невролога). Інша проблема тромбофлебіт, від якого ви отримуете адекватне лікування, тільки треба кожен тиждень контролювати динаміку УЗД для того, щоб корегувати дозу клексану. Компресійні панчохи зараз носіть постійно і вдень, і вночі. Народжуйте ТІЛЬКИ в панчохах. Якщо будуть будь-які питання телефонуйте 067-764-55-12, допоможу.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад