Лідія | 2018-11-09 13:36:21

Дитина 5 -ти років в садочку не грається з однолітками

Добрий день , мій син якому 5 років не грається з дітками в садочку , каже , що йому і самому добре. Раніше був друг в садочку, зараз вже не дружать. Вдома завжди знаходить собі заняття , сам може гратися. Чи є проблемою , що він не має друзів, на вулиці як зустріне знайому дитину вітається, грається. Можливо йому вистачає загального спілкування під час занять в садочку, загальних Ігор, танців? З незнайомими дітками знаходить спільну мову. Що робити в цій ситуації ? Як допомогти ?

Ответы врачей 1

414
Ратушняк Мария Викторовна
Ратушняк Мария Викторовна
психолог детский
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Винница, Украина, Детское дошкольное учреждение № 67
Телефон: +380974606690
Доброго дня! Якщо це єдина проблема, з якою стикається дитина, може, нічого і не треба робити. Цікаво, це Ваша проблема, чи дитини? Поговоріть з сином про те, що вас бентежить. Що він скаже? По-друге, може ви чи інші члени сім'ї не особливо прагнете активного і постійного спілкування, любите побути наодинці. Тоді це особливості темпераменту, характеру. Якщо при цьому син виступає публічно- розказує вірші на святкових ранках і т.і, то скоріше всього, все ОК. А в садок ходить? Там загалом ці процеси корегуються самі собою. Там і захочеш побути наодинці, нема такою змоги. Може, тому вдома любить усамітнитися?_ Заочно сказати важко.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.